Sunday, 19/5/2024 | 11:45 UTC+2

Gerd Liv Valla

Post by relatedRelated post

http://voxpopulinor.blogspot.com/2007/01/nr-noen-har-snakket-sammen.html

– Jens Stoltenberg fjernet Valla. Carl I. Hagen hevder i sin nye bok at Jens Stoltenberg sørget for å få fjernet Gerd-Liv Valla som LO-leder.

Ifølge Dagbladet hevder Hagen at Jens Stoltenberg ville tapt valgene i 2007 og 2009 om Valla ble sittende og at dette var grunnen til at han fikk fjernet henne som LO-leder. – Jeg beundrer Jens Stoltenberg for hvordan han klarte å fjerne Valla som LO-leder, og forklarer hvordan det ble gjort og hvorfor, sier den tidligere Frp-formannen til Dagbladet.

Undergravde autoritet

Hagen hevder at Stoltenberg kunne ha stoppet Valla-saken i fødselen ved å be sin gode venn Kjetil Try, som er Ingunn Yssens eksmann, om å be sin tidligere kone om å stoppe saken. Hagen hevder at Valla undergravde Stoltenbergs autoritet.

– Du kan ikke ha en statsminister som har så liten autoritet. Hver eneste gang han hadde kommet med et politisk utspill ville han fått spørsmål: har du snakket med Gerd-Liv? Har du fått det godkjent av sjefen? sier Hagen.

Carl I. Hagen sier også at han ikke tror at Gerd-Liv Valla vil skrive den hele og fulle sannhet om saken i sin bok.

– Hennes kjærlighet til LO er så stor at jeg ikke tror hun skriver den hele og fulle sannhet, slik hun mener den er. Det vil nemlig kunne ramme bevegelsen, mener han.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article2043962.ece

—————

Staten skulle være den lille mann og kvinnes, vår sin, beskytter og ivaretaker mot krefter som vil utbytte og misbruke oss, og vår arbeidskraft. I teorien, men kun i teorien. På grunn av dette samrøret har Staten og Arbeiderpartiet utviklet seg til den kapitalistiske elitens forlengede arm (statskapitalismen). At Staten ivaretar næringslivets interesser, mer enn den vanlige borgers interesser er åpenbart. Slik får vi fasisme.

Og slik blir det veldig viktig at i enhver organsisasjon at der er en regjeringsvennlig ledelse, som kan styres. Og slik blir våre arbeidstakerorganisasjoner korrumpert og kjøpt, og styrt av andre enn sine medlemmer. Valla var nok ikke mulig å korrumpere, hun hadde intergritet, og det straffet seg, som andre før henne har oppdaget. I tråd med god, gammeldags kommunistisk teori tok hun nok alvorlig å være på arebiderens side. Men det passer dårlig med det tilnærmet fasistiske styresett vi idag har i vårt land.

Vi så i dokumentarserien ‘Jens Stoltenberg – en statsminister’, hvordan Gerd-Liv Valla slo i bordet og avviste regjeringens Stoltenbergs forslag til innskrenkninger i sykelønnsordningen. Hun ydmyket og stanset dette som var en viktig sak for vanlige folk, men som også var viktig for hvordan denne eliten kan spare penger for sin “statsbedrift”, utav sin manglende evne til å dele profitten med de som arbeider den frem. Hun hadde fått for mye makt og måtte taes ned. Vi så hvilken makt disse krefter har, når de iverksetter sitt propaganda apparat; media, som også har sine sjefer i samme nettverket, og deltar i samme.

I denne saken er Valla også min sin tillitsperson, selv om ikke jeg er medlem av LO. Jeg har mindre tilit til hennes motpart, som er del av AP’s høyreside og deres agenda; Yssen. Hun var nok edderkoppen i denne saken.

Se Nettavisens artikkel her hvor de også påpeker at Yssen ikke snakker sant, og at hun hadde ‘høy sigarføring’, som mange i LO hevdet i granskningsrapporten. Kom sent på jobb og gikk tidlig, så det er vanskelig å se hvordan en skarve busjåfør og en menig LO-medlem kan identifisere seg med henne. Hun stilte nok i en annen klasse.

Gerd Liv Valla var usynkron med ‘brede, politiske kretser’ (sønnen Jens og hans venner; Ingunn Yssen/Try), før mobbesaken kom opp, spesielt i forbindelse med sykelønnsaken, en sak som er på menigmanns side, og ikke maktapparatets. Vi kan vel ikke forvente store sprell fra LO lenger, etter at Makten har vist sine metoder, og makt (mediamakt mest denne gang), men som vi vil se siden, også makten som utøves gjennom rettsapparatet. Tryggest å holde seg på ‘mobbernes’ side, hvilken er de som stod bak media korsfestelsen.

Tags:
About

Dissident Net

A transparancy and non-corruption of justice or people activity by

http://www.riksavisen.no

Calendar

May 2024
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031