Sunday, 21/4/2024 | 5:01 UTC+2

Rolf Presthus

Post by relatedRelated post

“Det fremkommer på s. 655 [av boken Olav Njølstad. Jens Chr. Hauge. – Fullt og helt (2008)] at [Jens Christian] Hauge fikk et konfliktfylt forhold til høyremannen Rolf Presthus, på basis av et avisinnlegg Høyres Rolf Presthus hadde publisert i Dagbladet 13. desember 1978, om Presthus manglende tillit til Volvoavtalen på grunn de personene som hadde forhandlet den frem (Hauge). Presthus som en av få tok til orde mot Hauge og sa til media at han lot seg ikke skremme av Hauges trusler om injuriesøksmål, fordi JCH ikke fikk det som han ville, samt at Hauge måtte ‘finne seg i å bli en del av det offentlige ordskifte’. Som vi vet døde Rolf Presthus en tidlig død den 1. januar 1988, av hjerneblødning.”
http://www.riksavisen.no/?p=1745

Se forøvrig artikkelen ‘Politiske mord i Norge
http://www.riksavisen.no/?p=582

Høyremannen Rolf Presthus sier i Dagbladet artikkelen fra 14. april 1984, at han allerede har satt igang arbeid i forbindelse med saken om Norway Scheme, hvor norske redere med myndighetenes velsigelse ble tillat å salte ned store pengebeløp i utenlandske banker utenfor det norske nasjonalregnskap (svarte budsjetter).
http://www.nyhetsspeilet.no/2009/08/kongeriket-norge-fritt-%E2%80%93-selvstendig-%E2%80%93-folkestyrt-eller/

Den 1. januar 1988 døde Presthus av ‘hjerneslag’: Hva hadde han funnet ut?

Alt kan skje, ‘I et land hvor hjerneblødning kan fremstå som en nærmest politisk epidemi etter krigen‘, sier sjefsredaktør Norulv Øvrebotten, statssekretær for Johan Jørgen Holst og kollega av Anne Orderud Paust. http://www.oevrebotten.com/Etblikkoverskulderen.html

Øvrebotten som forøvrig sier han ble ‘dobbeltkrysset’ og tatt ut av den samme Jens Christian Hauge.

“Men er vel en del feighet siden en ikke på siden her er noen som tørr og lage en rapotasje om Hakon Lie og Hauge som får Hitler til og fremstå som Mor Teresa i forhold til dem.
87 mann på tinget har fått hjerneslag eller alvorlig kreft på ytterste venstreside siden andre verdenskrig mot 4 på deres side’odsen for at det skulle vært telfeldigt er vel som og vinne 7 rette i lotto 4 helger på rad’Olaf Tommesen tok opp at han ikke likte at medlemmer av tinget var medlemmer i hemlige sekter og organisajoner som BBG og israels venner og poff så fikk han hjeneslag, Bastesen tok opp i spørretimen at han ikke like conectinin til BBG og hemlige organisjasjoner og poff en uke etterpå fikk han slag, Olaf palme nekta Henry kissinger visum og Poff var han borte, Max Manus regisøren tok opp at han ville lage film om Osvald Gruppen og poff fikk han kreft, Synøve Tøfte kom inn på temaet og EØS og Poff var ho borte, 37 medlemmer på tinget nå er medlemmer av Israels venner nå og hvem vil ha politikere som er mere opptatt av inbyggere fra andres land en sitt eget ? hadde sikkert blitt oppslag vist 37 medlemmer av tinget var med i nord koreas venner og var mere opptatt av dem en egne innbyggere og sånn kunne jeg fortsatt i det uendlige men ingen gidder og lese inlegg som er for for lange ‘..
Håkon Lie og Jens Cristian Hauge fjerna alle politiske motstandere ved hjelp av Mossad og CIA og solgte masse tungtvann til Israel sånn at dem allerede i 1970 hadde over 200 atombomber i et prosjekt dem kalla vist noen angriper oss og ødlegger vårt land så tar vi resten av verden med oss.
Israel trenger ikke mere en 5-6 atombomber for og utslette all trussel fra nabolanda .
og derfor lukker resten av verden øya for sånn som dem holder på der nede, dem er livredde kyllinger..
Dukker opp noen avogtil som tørr og kalle en spade for en spade som Terje Rød Larsen osv men poff dagen etter at han kalte en maskre på en flytningleir for en masakre så hadde han vist ikke betalt nok skatt for noen aksjer og var på alle førstesider så poff så var han borte”..
Savner redaktører som er villige til og satse livet sitt for og fortelle folk at vi vi ikke bor i en rosa boble der alle er snille mot verandre og ingen er slemme mot verandre og gjør slemme ting for egen vinnings skyld””

Fra kommentar her:
http://www.nyhetsspeilet.no/2009/07/uncle-sam-i-oslo-statuer-illusjoner-og-fakta/

Vi har ikke vært istand til å verifisere at Olaf H. Thommessen har sagt dette i boken sin at han ikke likte at medlemmer av Stortinget var medlemmer i hemmelige sekter og organisasjoner.
http://www.haugenbok.no/resverk.cfm?st=free&q=Olaf%20Tommesen&p=1&r=2&cid=189630

Tags:
About

Dissident Net

A transparancy and non-corruption of justice or people activity by

http://www.riksavisen.no

Calendar

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930